Εκεί στην άκρη της Ευρώπης στο δυτικό σημείο της Ιβηρικής, ο Πορτογαλικός πολιτισμός ακολούθησε τη φωνή της ιστορίας. Ο απέραντος ωκεανός προκαλούσε πάντα μια μαγεία, μια έλξη. Οι μεγάλες θαλασσινές περιπέτειες του 15ου και 16ου αιώνα έφεραν στην Πορτογαλία και την Ευρώπη μια νέα εποχή, την εποχή του πλούτου, της ανάπτυξης, της άνθησης των τεχνών και των γραμμάτων.

Ταξιδιωτικά πακέτα

Insiders Tips

Φαγητό

Αυτό το δελεαστικό ταξίδι στο πλούσιο γαστρονομικό τοπίο της Πορτογαλίας, εισχωρεί στην καρδιά της Πορτογαλικής κουζίνας, όπου συνταγές αιώνων, φρέσκα τοπικά υλικά και το πάθος για τη γεύση συγκλίνουν για να δημιουργήσουν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Κουλτούρα

Στην Πορτογαλία, η τέχνη και οι παραδόσεις συγκλίνουν για να ζωγραφίσουν ένα ζωντανό μωσαϊκό αυτού του μαγευτικού έθνους. Από τις σαγηνευτικές μελωδίες Φάντο που αντηχούν στα αρχαία σοκάκια μέχρι τα αρχιτεκτονικά θαύματα που αποτελούν μαρτυρίες για το πλούσιο παρελθόν της Πορτογαλίας, αυτό το ταξίδι αποκαλύπτει τις συγκλονιστικές πτυχές που καθορίζουν τον Πορτογαλικό πολιτισμό.

TRADITIONS

Ταξιδέψτε μαζί μας για μια περιήγηση στη ζωντανή κληρονομιά της Πορτογαλίας! Εξερευνήστε τα ζωντανά Πορτογαλικά έθιμα, τα φεστιβάλ και τις τελετουργίες που διαμορφώνουν την πολιτιστική τους ταυτότητα. Απολαύστε ζωηρές γιορτές που γεμίζουν τους αρχαίους δρόμους. Μάθετε για την πανάρχαια χειροτεχνία που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά.